Komentované prohlídky výstavy Magické aktuality. Vzpoura lenochodů. Michaela Černická / Jiří Černický

Komentované prohlídky výstavy Magické aktuality. Vzpoura lenochodů. Michaela Černická / Jiří Černický

Vážení návštěvníci,

v kostele Zvěstování Panny Marie v Litoměřicích můžete aktuálně shlédnout výstavu dvou předních českých výtvarných umělců – Michaely Černické a Jiřího Černického – Magické aktuality. Vzpoura lenochodů. Michaela Černická / Jiří Černický. V průběhu letní výstavní sezony jsme pro Vás jako doprovodný program k této výstavě připravili dvě komentované prohlídky s jejími autory.

 

Prohlídky se konají v kostele Zvěstování Panny Marie ve čtvrtek 4. srpna a v neděli 11 září, vždy se začátkem od 17 hodin. Vstup na prohlídku s platnou vstupenkou na výstavu, pro účast není nutná registrace předem.

 

Výstavu Magické aktuality. Vzpoura lenochodů. Michaela Černická / Jiří Černický můžete navštívit až do 25. září, denně včetně pondělí, od 10 do 18 hodin.

 

Stále také můžete přispět na transparentní účet veřejné sbírky 6131854329/0800, který Severočeská galerie výtvarného umění v Litoměřicích založila k podpoře projektu Revitalizace kostela Zvěstování Panny Marie. Smyslem a cílem projektu je postupná obnova a péče o zachování této výjimečné kulturní památky. I malým obnosem můžete přispět k zachování této výjimečné památky! Děkujeme Vám!